Home » Gastenboek

Claudia Zevenhoven
7 maanden geleden

Beste Erwin & Nel,
Ik heb jullie gisteren nog beter leren kennen bij de Droomdag event in Roelofarendsveen doordat ik als vrijwilliger mocht helpen bij de uilen & roofvogels!
Mijn interesse werd gewekt om even op jullie website te kijken en kon een reactie in het gastenboek natuurlijk niet ontbreken.
Wat doen jullie mooi en dankbaar werk zeg! Ga zo door met jullie stichting en weet zeker dat jullie nog heel veel mensen (zowel jong als oud, gezond of ziek) een hele mooie tijd zullen bezorgen.
Groetjes Claudia

Anja Hoogervorst
een jaar geleden

Op 23 juli hadden wij een feestje voor mijn dochter die 19 is geworden. Ik wilde graag iets speciaals en wist dat zij van Roofvogels houd. Erwin en Nel zijn geweest met hun mooie vogels en het was in één woord SUPER!!!!! Volop de tijd genomen en mijn dochter en haar vrienden, mijn zoon en ik konden alle vogels vasthouden en mee op de foto. Het was een schitterende locatie bij een afgetopte molen, water met veel bootjes en heerlijk weer. We kijken nog vaak naar de foto's en denken met heel veel plezier aan dit moment terug.! Dus heb je een feestje.....Je weet nu wat je moet doen voor een speciaal moment. Erwin en Nel bellen!!!! Groetjes van Mandy, haar vrienden, Wesley en mijzelf!

Esther
2 jaar geleden

Al veel moois en altijd terugkerende enthousiasme van jullie gezien tijdens de Opkikkerdagen. Binnenkort ontmoeten we jullie op een andere plek en op een "andere" manier, we kijken er naar uit!